AJAK VÁROS HONLAPJA

 
 
 
 
 
 
 
 

Kezdőlap

Meghívó rendkívüli szülői értekezletre

Kedves Szülők!

  Palánki Ferenc Debrecen - Nyíregyházi Egyházmegye megyéspüspöke felajánlotta, hogy az egyházmegye aktívan bekapcsolódna az iskolánk működésébe mint fenntartó. Mielőtt ez a döntés megszületne, a törvény által is előírt széleskörű nyilvánosságot óhajtunk elérni a szülők körében, és kimerítő tájékoztatást szeretnénk adni arra vonatkozóan, hogy mit jelent az, ha egy iskolát az egyház működtet.

A nyilvános és a szemtől szembe történő tájékoztatásra szeretettel hívunk minden kedves szülőt, akinek a gyermeke jelenleg az ajaki iskolába jár vagy azt tervezi, hogy iskolánkba íratja.

2016. április 7-én, csütörtökön este 6 órától az iskola dísztermében tájékoztatást adunk a szülőknek a fennálló lehetőségekről; jelen lesznek a történelmi egyházak képviselői, Kovács Tibor református lelkipásztor, Zuró József görög katolikus paróchus, Gáspár Mátyás plébános és Kerekes Miklós városunk polgármestere, akik szintén kifejtik véleményüket és válaszolnak a szülők felmerülő kérdéseire, hogy megfelelő tájékozottság alapján dönthessenek gyermekük jövőjéről.

Rozinka Mihály

intézményvezető

2024. július 12. péntek
Izabella, Dalma
A Nap kel 05:03-kor,
nyugszik 20:49-kor.

562310-CITIZ-1-2015-1-HU-CITIZ-NT

 „YEF – Youth for Europe’s Future – Discuss

and debate Europe’s present and future in Ajak

and her twinned settlements”

Ön itt van: Home Oktatás Meghívó rendkívüli szülői értekezletre