Helyi hírek

Tájékoztató

Tisztelt Lakosság!

Városunk Polgárainak életkörülményeit, a közterületeink, utcáink állapota, a csapadékvíz elvezetés minősége és még sok-sok más körülmény nagy mértékben befolyásolja.

Az elmúlt években befejezett és az ebben az évben zajló, elinduló beruházások (Városháza, Péter-tó teljes kiépítése-mint piac, sétány, futópálya, térkövezés stb) eredményeként intézményeink, közterületeink szinte teljes mértékben megújulnak.

A következő években városunk bel és külterületi útjainak, járdáink és csapadékvíz elvezető rendszerünk teljes felújítására és kiépítésére fordítjuk figyelmünket.

Önkormányzatunk a közterületen történő munkavégzésről határozatot hozott, mely határozat  alapján a közterületen történő munkavégzést (kapubejárók építése, burkolása, árkok befedése ) az ingatlan használójának az Önkormányzat felé írásban be kell jelenteni s az csak az engedélyezés után végezhető el.

Az önkormányzat csak olyan közterületen történő építési munkálatot engedélyez, amely a közlekedést a csapadékvíz áramlását ( úton, útpadkán, járdán) a kiépített csapadékrendszer felé nem akadályozza.

Tisztelettel kérem Városunk Lakosságát, hogy az együttműködés szellemében közösen megtalálva a lehetőség szerinti legjobb műszaki megoldást, építsük és fejlesszük együtt környezetünket. 

 

Ajak, 2018. november 26.

                                                                                  

                                                Tisztelettel:             Kerekes Miklós

                                                                        Ajak Város Polgármestere

You are here: Home Hírek Friss hírek Helyi hírek Közélet Tájékoztató