Helyi hírek

Fejlesztési ülés -Ajak Integrált Településfejlesztési Stratégiája

Ajak Város Önkormányzata az Integrált Településfejlesztési Stratégia (ITS) és a Megalapozó Vizsgálat elkészült munkarészeinek megismerésére és megvitatására vonatkozóan fejlesztési ülésre hívta a lakosságot.
A városvezetés fontosnak tartja, hogy a fő fejlesztési célok meghatározásra kerüljenek, s az ehhez kapcsolódó projekteket koncepció szinten bemutassa az itt élőknek. Az ITS tervezés meghatározó részét képezi az egyeztetési folyamat, melynek célja az érintettek informálása a tervezési folyamatról, igényeik, szükségleteik, problémáik feltárása, véleményük, javaslataik megismerése, azok beépítése a stratégiába.

Az ülésen Kerekes Miklós, Ajak város polgármestere és Róka László, az ITS elkészítésére felkért szervezet vezetője prezentálták a településfejlesztési stratégiát, az akcióterületeket, projektötleteket. Elhangzott, hogy a mindezzel konszenzusban lévő településrendezési terv módosítása is folyamatban van.

You are here: Home Hírek Friss hírek Helyi hírek Önkormányzat Fejlesztési ülés -Ajak Integrált Településfejlesztési Stratégiája