Közélet

Lakossági tájékoztatás - Megújul a kórház laboratóriuma

Tájékoztatjuk Önöket, hogy egy 2022-ben megvalósuló fejlesztésnek köszönhetően teljesen megújul a Szent Damján Görögkatolikus Kórház laboratóriuma. A korszerűsítés során megtörténik a laboratórium építészeti felújítása, a kor legmodernebb labordiagnosztikai készülékeinek beszerzése és számítógép parkjának megújítása.

 A felújítással járó munkálatok idejére a laboratórium szakrendelői helyisége a jelenlegi 2. emeleti helyéről leköltözik a földszintre, ezért 2022. január 24-től a vérvétel és leletkiadás a kórház főépületének földszintjén, az ortopédiai szakrendelés helyén történik.

A rendelési időben nem történik változás, továbbra is hétfőtől péntekig 8-14 óra között fogadjuk a laboratóriumba érkezőket.

 A költözés miatt 2022. január 21-én 12 óráig lesz rendelés (vérvétel, leletkiadás), és ezen a napon a körjáratos mintákat nem fogadja a laboratórium.

 A laboratórium vizsgáló része a gyermekrehabilitációs részlegre költözik. A költözésre január 28, 29, 30-án kerül sor, ezért ezeken a napokon csak a sürgős vizsgálatokat végzi a labor.

 A korszerűsítést követően megújult és modern környezetben várjuk a laboratóriumba érkező Pácienseinket.

 

 Segítő együttműködésüket köszönjük!

 

Tisztelettel:

Hegyi Henrik D.

Főigazgató Úr 

 

megbízásából

Kecsmár Zsuzsanna

Főigazgatói titkárság

You are here: Home Hírek ARCHÍVUM Közélet Közélet Lakossági tájékoztatás - Megújul a kórház laboratóriuma