AJAK VÁROS HONLAPJA

Magyar Falu Program

Magyar Falu Program

Ajak Város Önkormányzata a Magyar Falu Programkeretében az „Elhagyott ingatlanok közcélra történő megvásárlása” című MFP-EIM/2020 kódszámú pályázati kiírásra benyújtott pályázata alapján 5.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Az összeget Ajak Város Önkormányzata Tájház kialakítására kívánja fordítani.


Ajak Város Önkormányzata a Magyar Falu Programkeretében meghirdetett „Orvosi eszköz-2020” című MFP-AEE/2020 kódszámú pályázati kiírásra benyújtott pályázata alapján 3.000.000 Ft 100 %-os támogatást nyert.

A projekt keretében elnyert támogatás fogászati kezelőegység beszerzésre fordítható.Magyar Falu Program 2020.

Ajak Város Önkormányzata a Magyar Falu Program keretében az „Önkormányzati tulajdonban lévő út-, hídépítés/felújítás” című kiírás alapján útfelújításra 29.946.820 Ft 100%-os támogatásban részesült.

A beruházás keretében felújításra kerül a Március 15. utca 130 m, az Arany János út 405 m, a József Attila út 250 m, az Akácfa út 250 m hosszúságban.


2019-ben Magyar Falu Program keretein belül két pályázatunk is pozitív elbírálásban részesült.
 
Az  „Orvosi eszköz” című alprogramjának köszönhetően az ajaki Egészségügyi
Központ 2.999.986 forint vissza nem térítendő támogatáshoz, melyet eszközbeszerzésre tudnak majd fordítani. Mind a háziorvos, fogorvos és a védőnők is egyaránt részesülnek a pályázaton elnyert összegből, azért hogy a lakosság egészségének megőrzését és gyógyítását minél magasabb színvonalon szolgálhassák.
Az új berendezéseknek köszönhetően modernebb egészségügyi ellátást tudnak majd biztosítani a betegek számára.

Kódszáma: MFP-AEE/2019 
 
„A nemzeti és helyi identitástudat erősítése” című alprogramja keretein belül a Kultúra Háza 22.165.196 forintos vissza nem térítendő támogatást nyert el tetőfedésre, eszközbeszerzésre, programszervezésre, fejlesztésekre, valamint egy fő kulturális szervező alkalmazására.
Ajak város képviselőtestületének mindig is kiemelkedően fontos volt a színvonalas közösségi élet szervezése. Mind a hagyományok ápolása, mind pedig a szabadidő és a prevenciós programok a település életét színesítik. Rendezvényeinkkel a közösségépítő és megtartó szempontokat figyelembe véve igyekszünk a település minden lakosának szórakozási és kulturális programot kínálni.

Kódszáma: MFP-NH/2019  

Ön itt van: Home PÁLYÁZATOK Magyar Falu Program