AJAK VÁROS HONLAPJA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kezdőlap

Tájékoztató

Tisztelt Lakosság!

Városunk Polgárainak életkörülményeit, a közterületeink, utcáink állapota, a csapadékvíz elvezetés minősége és még sok-sok más körülmény nagy mértékben befolyásolja.

Az elmúlt években befejezett és az ebben az évben zajló, elinduló beruházások (Városháza, Péter-tó teljes kiépítése-mint piac, sétány, futópálya, térkövezés stb) eredményeként intézményeink, közterületeink szinte teljes mértékben megújulnak.

A következő években városunk bel és külterületi útjainak, járdáink és csapadékvíz elvezető rendszerünk teljes felújítására és kiépítésére fordítjuk figyelmünket.

Önkormányzatunk a közterületen történő munkavégzésről határozatot hozott, mely határozat  alapján a közterületen történő munkavégzést (kapubejárók építése, burkolása, árkok befedése ) az ingatlan használójának az Önkormányzat felé írásban be kell jelenteni s az csak az engedélyezés után végezhető el.

Az önkormányzat csak olyan közterületen történő építési munkálatot engedélyez, amely a közlekedést a csapadékvíz áramlását ( úton, útpadkán, járdán) a kiépített csapadékrendszer felé nem akadályozza.

Tisztelettel kérem Városunk Lakosságát, hogy az együttműködés szellemében közösen megtalálva a lehetőség szerinti legjobb műszaki megoldást, építsük és fejlesszük együtt környezetünket. 

 

Ajak, 2018. november 26.

                                                                                  

                                                Tisztelettel:             Kerekes Miklós

                                                                        Ajak Város Polgármestere

2020. augusztus 4. kedd
Domonkos, Dominika
A Nap kel 05:30-kor,
nyugszik 20:23-kor.

562310-CITIZ-1-2015-1-HU-CITIZ-NT

 „YEF – Youth for Europe’s Future – Discuss

and debate Europe’s present and future in Ajak

and her twinned settlements”

Ön itt van: Home Közélet Tájékoztató